Am folosit:
- o ceapa medie
- un ardei capia
- un morcov mare
- 2 buchetele de fidea
- patrunjel
- sare si piper dupa gust
- aripioare , gat si un copan de pui
- 5 linguri goji
- 1 litru de concetrat de supa (pe care l-am facut dupa ce am fiert puiul si strecurat)
Pana sa ma apuc de curatat legumele, am pus in apa rece pentru a se hidrata fructele de goji.
Intr-o craticioara medie am adaugat apa, concentratul de supa, legumele, fideaua, bucatile de pui si am lasat sa fiarba cam o ora la foc mic. Cand supa e fiarta, am adaugat fructele de goji, am adaugat sarea si piperul dupa gust si am mai lasat cateva minute pe foc.
La final am adaugat patrunjelul tocat marunt.
Am servit-o alaturi cu o bucata de paine cu masline :)
Pofta Buna!
Comentarii