Spanac cu lamaie

Pentru ca sunt innebunita de fel dupa spanac, azi am decis sa gatesc cu lamaie, ceva mai rapid. 
Ai nevoie de :
  • 1.700 kg de spanac proaspat
  • 2 cepe medii
  • 2 rosii decojite
  • ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • jumatate de lamaie rasa
  • zeama de lamaie de la o jumatate de lamaie 
  • zeama de la spanacul fiert
Spanacul se curata de cozi, se spala foarte bine si se fierbe in apa cu sare. Intr-o oala se adauga uleiul de masline, ceapa si rosile decojite tocate in cubulete si lasam la calit 1 minut, dupa care adaugam spanacul, piperul, zeama de la jumatate de lamaie si feliutele de lamaia rasa taiate si lasam pe foc inca 5-10 minute. 

Se serveste spanacul cald, iar ca si calorii avem 75-100 de grame, adica o portie avand 250 de calorii.



Pofta buna!

Comentarii